Ondernemingsrecht: advocaat mr Loor staat voor u klaar

Ondernemen is risico nemen. Daarom krijgt u als ondernemer vroeg of laat te maken met het ondernemingsrecht. Vertrouw dan op de expertise van ondernemingsrecht advocaat mr Loor en zijn team.

Ondernemingsrecht is een veelzijdig rechtsgebied. Het kan gaan om uiteenlopende vraagstukken, variërend van bestuurdersaansprakelijkheid tot fusie en overname. 

Met welk vraagstuk u ook te maken krijgt: de belangen zijn groot. Het is daarom van belang u vanaf de start te laten bijstaan door een expert.  

Advies van een ondernemersrecht advocaat

Advocatenkantoor Loor Legal is zo’n expert. Het kantoor helpt ondernemers verder. Ook als u geen klant bent.

Enerzijds vindt u op onze websites Loorlegal.nl en Bedrijfsovernamehulp.nl veel praktische informatie waarmee zich kunt voorbereiden op ieder juridisch vraagstuk.

Daarnaast bieden we een unieke service: Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht. U maakt een belafspraak met één van onze specialisten. Deze neemt de tijd om u te wijzen op kansen en mogelijke valkuilen in uw casus. Vrijblijvend én waardevol.

De Eerste Hulp bij Ondernemersrecht helpt u goed beslagen ten ijs te komen.

Hoe werkt Eerste Hulp bij Ondernemersrecht?

  1. U heeft een juridisch vraagstuk
  2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
  3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
  4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van onze expertise.

Van plan om een bedrijf te kopen of verkopen? Ik geef u graag zonder kosten een eerste juridisch advies. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

mr. Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Welke vraagstukken vallen onder het ondernemingsrecht?

We gaven het eerder aan: ondernemingsrecht is een verzamelnaam. Ondernemingsrecht advocaten buigen zich over vraagstukken als:

1 Het opstellen van contracten

Als onderneming moet u kunnen rekenen op uw partners. Of het nu gaat om bedrijfsfinanciering, ICT of in- en verkoopafspraken. Wij helpen u niet alleen met het opstellen van contracten, maar ook met de bijbehorende onderhandelingen.

2 Bedrijfsovername

Geen bedrijfsovername is gelijk. Soms komt een overeenkomst tot stand tussen oude concurrenten. Soms nemen werknemers het roer over of meldt een investeerder zich met interesse.

Of u u een bedrijf verkopen of kopen wilt: er moet gezocht worden naar de juiste oplossing. Onze ondernemingsrecht advocaten hebben ruime ervaring met verschillende vormen van aandelentransacties, varianten in deelnemingen en juridische fusies en splitsingen.

Ondernemingsrecht advocaat

3. Arbeidsrecht

Iedere werkgever loopt op het terrein van arbeidsrecht risico’s. Het is daarom van belang overwogen keuzes te maken op het terrein van Personeel & Organisatie. Zowel preventief als strategisch niveau. Wij helpen u: van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot het afscheid van niet functionerende werknemers.

4. Vastgoed

Bij vastgoed geldt: er ontstaan zelden problemen over wat is afgesproken. Het gaat mis bij wat onbesproken is gebleven. Voor deze valkuil behoeden wij u graag. Onze advocaten staan projectontwikkelaars, aannemers, onderaannemers enopdrachtgevers actief bij.

5. Joint ventures

Binnen het ondernemingsrecht zijn joint ventures een vak apart. Wij kennen de verschillende belangen die een rol spelen. Vanuit onze kennis en ervaring staan we aandeelhouders (in iedere eigendomsverdeling) graag bij.

6. Herstructurering

Bij herstructurering zijn verschillende scenario's mogelijk. Bedrijfsovernamehulp.nl adviseert graag over de beste mogelijkheden. We hebben verschillende herstructureringen met succes begeleid. Onze ervaring delen we graag met u.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

Over Bedrijfsovernamehulp.nl & Loor Legal

Ondernemersrecht advocaat Ernest Loor is de oprichter en eigenaar van Loor Legal en Bedrijfsovernamehulp.nl. Hij biedt u ruime expertise, opgebouwd in de afgelopen achttien jaar.

Loor geldt al specialist op het terrein van fusies en overnames. Hij behaalde de post-doctorale opleiding aan de Radboud Universiteit. Zijn ervaring maakt dat u kunt rekenen op de beste ondersteuning. Of het nu gaat om een management buy-in of verkoop aan beursgenoteerde onderneming.

Voor ieder ondernemersrecht vraagstuk

Bij Loor Legal kunt u met ieder ondernemersrecht vraagstuk terecht. Mr. Luc Hoten is de expert wanneer het gaat om arbeidsrecht. Sander van Harmelen bewijst zijn waarde als corporate/M&A advocaat en Justin Lucas helpt u bij huurrecht en internationaal contractenrecht. Dat is geen toeval: hij studeerde bedrijfsrecht aan UC Hastings College of the Law in San Francisco.

bedrijfsovername advies

De ondernemingsrecht advocaten voor u

Het team van Bedrijfsovernamehulp.nl staat voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in heel Nederland. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.