Ondernemingsrecht advocaat Deventer: kies de specialist

Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vraagstukken. Het ondernemingsrecht vraagt om een bijzondere balans tussen kennis en een regionaal netwerk. Kies daarom voor de expert van Oost-Nederland. Met de Ondernemingsrecht advocaten voor Deventer.

Het ondernemingsrecht kent veel verschillende kanten. Soms gaat het om het stroomlijnen van nieuwe samenwerkingen, soms om het verzorgen van een professioneel einde aan een zakelijk conflict. In al deze gevallen is het belangrijk te kunnen terugvallen op een advocaat die de manier van zakendoen in de regio kent. Want het ondernemersklimaat rond Deventer verschilt sterk van bijvoorbeeld Amsterdam.

De vraagstukken waar we u als ondernemingsadvocaat mee kunnen helpen zijn:

  • contractering
  • bedrijfsovername
  • joint ventures
  • arbeidsrecht
  • vastgoed
  • herstructurering
Ondernemingsrecht advocaat Deventer

Welk juridisch vraagstuk ook op uw pad komt als ondernemer: wij staan voor u klaar. Bel geheel vrijblijvend: 055 303 1950.

Ernest Loor, Advocaat

Ernest-zwarte-achtergrond

Voor ons is ondernemingsrecht het mooiste vak. Het vraagt om een combinatie van juridische expertise, betrokkenheid, creativiteit en een persoonlijke klik. Daarom kiezen we bewust voor een actieve rol in de regio.

Neem een onderwerp als bedrijfsovernames. Het heeft dan meerwaarde om de lokale markt te kennen. Met het juiste netwerk kunnen we processen versnellen. Wat bijdraagt aan een beter resultaat.

Dit geldt vanzelfsprekend niet alleen bij bedrijfsovernames, maar bij alle vlakken van het ondernemingsrecht. Kiest u voor een ondernemingsrecht advocaat voor Deventer, dan bent u verzekerd van de juiste ondersteuning.

We zijn er voor u

Met ondernemingsrecht krijgen verschillende organisaties te maken. Het is van toepassing op verschillende rechtsvormen. We staan dan ook eenmanszaken, vof’s, cv’s, stichtingen, verenigingen en bv’s en nv’s in de regio Deventer bij.

We bieden altijd de bijstand die u nodig heeft. Binnen onze organisatie werken verschillende specialisten. We bieden juridische bijstand op maat.

Hoe onze ondernemingsrecht advocaten werken

In de zakelijke markt is een proactieve houding van groot belang. Dat mag u van ons verwachten. Van de eerste intake tot de latere samenwerking.
Vanuit onze ervaring kennen we de terreinen waar kansen en valkuilen een rol spelen. We geven dit direct bij u aan. Want voorkomen van problemen is soms minstens zo waardevol als kansen benutten.

Bedrijfsovernames rond Deventer

Als er één terrein is waar lokale kennis extra meerwaarde heeft, dan is het op het terrein van bedrijfsovernames. Daarbij komen verschillende vormen voor. Variërend van een participatie tot fusie en overname.

Onze advocaten hebben een sterk track record. Door onze bekendheid en persoonlijke binding met spelers in de regio Oost-Nederland wekken we vertrouwen voor u.

Wij kennen de nuchtere ondernemersstijl in onze regio. Onze werkwijze sluit daarbij aan. Klanten omschrijven ons als even laagdrempelig als pragmatisch. We zijn er voor ondernemers.

Met de zekerheid van de NOVA

Loor Legal & Partners (initiatiefnemer voor Bedrijfsovernamehulp.nl) is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. We voldoen aan alle kwaliteitstoetsen en houden onze kennis up to date.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Heeft u een vraagstuk op het terrein van ondernemingsrecht? Leg het vrijblijvend voor aan onze advocaten. Met onze Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht geven we u een kwartier gratis onze visie op uw juridische casus. Neem contact op of bel: 055 3031950.

Ondernemen in Deventer

Deventer kent een lange geschiedenis als Hanzestad. Tussen 1000 en 1500 ontwikkelde Deventer zich als een echte handelsplaats. Nu nog steeds is de stad een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers. Gelegen langs de A1, als verbinding tussen de Randstad en Duitsland, is Deventer goed bereikbaar.

De stad ligt direct aan de IJssel. Via de binnenhaven aan de IJssel is Deventer dus ook over het water direct te bereiken. Vliegvelden in Nederland en Duitsland zitten op anderhalf uur reisafstand. Ook per spoor is er een goede verbinding naar het achterland.

Grondprijzen en bedrijfsruimten zijn een stuk goedkoper dan in de Randstad. Ook is het er fijn wonen en werken.

Uw onderneming in Deventer

Het oude centrum trekt veel dagjesmensen en Deventer is ook populair als winkelstad. Het heeft een centrale functie in de regio. Dit is aantrekkelijk voor kleine ondernemers. De stad staat hoog op de ranglijst als het gaat om verblijfsduur van binnenstadbezoekers in Nederland. Er wordt continu aan gewerkt om dit zo te houden en verder te verbeteren.

Bedrijventerreinen

De gemeente Deventer heeft meer dan 300 hectare bedrijventerrein. Er zijn verschillende bedrijventerreinen met ieder hun eigen speerpunt. Zo is er altijd een locatie die past bij uw onderneming. Van bedrijventerreinen nabij het centrum of langs de A1 tot een Kennisboulevard waar kennisintensieve bedrijven zich graag vestigen.

Hulp voor ondernemers 

De gemeente helpt actief bij het realiseren van vestigingsplannen. Als u in Deventer wilt starten als ondernemer kunt u bij de gemeente terecht voor advies. Ook zijn er verschillende adviesorganisaties. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook als u al ondernemer bent. U kunt ondermeer hulp krijgen bij het vinden van een winkelpand, advies over vergunningen en overzichten van kavels die te koop zijn. 

Bij vraagstukken rond ondernemersrecht gaat u meestal niet over één nacht ijs. Het zijn onderwerpen die langer spelen. We merken dat daarbij veel vragen leven. Over het juiste moment om te handelen. Over het tijdstip om met vastlegging te starten. Etc.

Vanuit Bedrijfsovernamehulp.nl hebben we daarom een unieke service voor ondernemers. Eerste Hulp bij Ondernemingsrecht.  Dit werkt heel eenvoudig.

  1. U heeft een juridisch vraagstuk
  2. Meld het bij Bedrijfsovernamehulp.nl
  3. Wij vragen u gerichte informatie te delen
  4. We delen onze visie op uw vraagstuk

Aan het Eerste Hulp -gesprek zijn geen kosten verbonden. U profiteert direct van de expertise van onze ondernemingsrecht advocaten voor Deventer.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel direct: 055 303 1950 of maak een afspraak. 

De ondernemingsrecht advocaten voor u

De advocaten van Bedrijfsovernamehulp.nl staan voor u klaar. Vanuit ons kantoor in Apeldoorn ondersteunen we klanten in heel Nederland. Direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Bel nu voor een vrijblijvende kennismaking: 055 3031950. Of vul het contactformulier in.

Actueel - cijfers uit Deventer

Wat doet de corona crisis met het bedrijfsleven in Deventer en omstreken? Om dat vast te stellen volgen we de cijfers van de KVK. Iedere crisis brengt immers eigen ondernemingsvraagstukken met zich mee.

Relatief doorstaat Deventer de huidige situatie beter dan de rest van Nederland. De omzetrealisatie in kwartaal 1 daalde met 11,2% (in vergelijking met 17,3% daling in Nederland.

De verwachtingen voor kwartaal 2 zijn somber: -48,5% vs -54,3% in Nederland. Met name het contrast met vorig jaar (+34%) is enorm.

Meer weten? Wij staan voor u klaar.

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan voor een eerste advies.